Life In Tinseltown

Hike

This is a little throwback to a couple of weeks ago when both Karolina and Mattias were here. We did the obligatory Runyon Canyon hike in the heat. Probably followed by a green juice, LA style. I love the accessibility to everything in this fine city.

Både Karro och Mattias var ju här i förra veckan och då hajkades det i Runyon Canyon såklart. Jag gillar att ta med hunden Lucky på hajk men det var lite varmt för honom. Finns få saker som är härligare än att hajka med hund och vänner. Sen blev det en grön juice, eller kanske ett glas rose, kommer inte ihåg…

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.