Life In Tinseltown

Happy Birthday Avi!

I have known Avi for about as long as I have lived in LA. When Carina and I were fresh off the boat from Paris, he quickly became a close friend. He’s since then become one of the most successful producers in Lala Land, but he remains the same. Humble. Smoking his cigar on the patio. So happy to have been there to celebrate him, wonderfully organized by HJ at Cantina Frieda in Beverly Hills. The mezcal margaritas were to die for!

Så härligt att ha en vän man känt så länge, ända sedan man halkade in på ett bananskal från Paris utan att riktigt tänkt stanna, men så är man här fortfarande. Och man sitter på en restaurang i Beverly hills och äter mexikanskt och skålar med den fine vännen som faktiskt är precis som han var för 22 år sedan.

Chambre séparée at Frieda
On the menu…
Moi

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.