Life In Tinseltown

Indian Summer

It’s really warm – too warm as we all know. In fact we need it to be 2 degrees lower within 8 years or we’re screwed. It is very depressing that people can’t and won’t face the fact and understand the magnitude of the problem. Just not fair to our children and their children! So we stayed cool at the beach, beautiful Santa Monica beach.

Ja vi vet ju alla att det är alldeles för varmt. Två grader måste vi sänka medeltemperaturen, annars står katastrofen inför dörren. Åtta år har vi på oss, jag hoppas innerligen att vi hinner. Vi svalkar oss i havet och gör vad vi kan så länge.

Henry
Tom
Ocean

1 Comment

Henry is getting taller!

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.