Life In Tinseltown

Dinner Date

Mom and I love going to Everleigh, it’s been kind of a tradition and we always feel so welcome and taken care of there. The menu in new and we tried the mussels – oh my god they were amazing. And I’m normally not a huge mussel-fan. I wanted to take the bowl and drink the broth. But I didn’t, I grabbed my glass of bullbly instead. If anyone has a good mussel recipe, hit me up!

Vi gillar ju att gå till våra gamla vanliga slagdängor, mamma och jag. Everleigh hör ju till en av storfavoriterna. Trevlig personal, bra mat och så fem minute hemifrån är några av fördelarna. Denna gång hade de bytt meny, och vi provade musslorna. Ångrade oss gjorde vi inte, eftersom de var så goda att man ville slicka skålen.

Mussles in Wine and other stuff
Best mami

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.