Life In Tinseltown

PS Thanksgiving

Thanksgiving is the favorite holiday for Americans, it seems, and I’m inclined to agree. Food, good company and singing songs by the piano into the wee hours of the morning. What’s not to like? We rented a big house in Palm Springs, packed ourselves in to the car and drove off in the rain.

Then families arrived, we had a dinner for 33 people, kids and adults and we picked up the menu from Whole Foods, something I recommend strongly, although the waiting in line for two hours I could’ve skipped.

What a party we had! With so many friends around, so much to be grateful for right there. And once the rain subsided, there was the tennis court and hours of fun and games. I have forgotten how much I love tennis!

This could be the the beginning of a very nice tradition…

Vilken underbar högtid Thanksgiving är ändå, där har amerikanarna verkligen trollat fram något som hittar hem hos de flesta. Mat och dryck i goda vänners lag. Inte så mycket stress, särskilt inte om man beställer maten i förväg. Lite dukning på det och folk tar med sig en rätt här en rätt där. Lekar och massa barn som springer omkring och bara genuint myz.

Palm Springs ligger ju så behändigt nära LA, och även om det regnade och tog fyra timmar att ta sig till huset vi hyrt, så var det mer än värt det. Huset, och tennisbanan, och den varma poolen! Jag tror att detta kan vara en början på en fin tradition.

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.