Life In Tinseltown

Deck

Kind of satisfying before and after pictures of my new deck in the back yard. Those pesky little termites decided to munch on my old deck and one day a foot went through. Turns out the whole thing had been eaten. Kind of terrifying when you think about it. But it looks so nice now!

Här kommer lite tillfredställande före och efterbilder på min altan. Här i LA så finns det otroligt med termiter, och ett gäng av dessa hade bestämt sig för att kalasa på just mina plankor. Så mycket att en fot åkte igenom en dag och hela baletten fick bytas ut.

One wonders how..?
Better
And better
Getting somewhere
Seeing it coming
VOILA!

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.