Life In Tinseltown

Kuilai Hike

There are so many beautiful hikes with various degrees difficulty – from the simple walk in the park to balancing on the ridge of a mountain. We chose somewhere in the middle. Drove to smack in the middle of the island and walked in MUD and saw the lush, breathtaking beauty. And you know what, there were no complaints.

Vackra Kauai! Så glad att vi bestämde oss för att åka hit. Grönt och varmt och fuktigt och för att inte tala om alla vackra hajker ön kan erbjuda. Vi for till mitten av ön, där vi halkade uppför ett relativt högt berg i lera. Vi blev belönade med grön skönhet och sist men inte minst ett vattenfall. Och så en tupp på det.

Tuppenja

1 Comment

great shots – looks like you used the mud as sun block

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.