Life In Tinseltown

Teenager

So about 13 years and 5 hours ago, Henry knocked on the door and wanted to come out into the world. He was fast then already, the doctor said – “I’m just going to go home and say goodnight to my kids”. Wise from experience (older brother Tom) I suggested he stay. Doctor left, only to be called back moments later when Henry decided it was time.

He is 13 today, sharing the position as number one sweetest teenager in the world with Tom. I know that’ll change, like life does – but that’s okay too. Happy birthday beautiful boy and enjoy the ride!

Ja det gick fort, det gjorde det, den 15e januari 2007. Värkarna gjorde sig tillkänna och jag förstod att det skulle gå fort. Det gjorde däremot inte doktorn, som trodde att han skulle ha tid att åka hem och natta sina barn innan Henry skulle komma. Han fick snabbt vända och fick inte ens på sig den lilla plasthandsken som man tydligen ska ha, innan Henry for ut som en hal liten babysäl.

13 år är den lilla sälen idag. Min underbara Henry som är så fin, godhjärtad och tålmodig. Älskade Henry, grattis.

1 Comment

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.