Sunday Supper

Coming up: Halloween

Halloween står för dörren – denna amerikanska högtid som skördar allt mer framgångar världen över och som blir mer och mer cementerad för vart år som går. Personligen älskar jag inte att mula i mig mat som ser ut som fingrar (finger food – yes, food i form av fingrar – nope) och larver men jag är en riktig höstromantiker så om man vinklar det åt det hållet tycker jag att även Halloween har sin charm.

Samlar på mig all inspiration jag bara kan på Pinterest och inbillar mig ett kort tag att jag i själva verket bor i ett New England hus på Amerikanska östkusten. Där serveras det pumpasoppa, ungsrostad kyckling och äppelpaj i trädgården i skenet av lyktor och fantastiska pumpor. Typ så…

Är du sugen på en dos Halloween-inspiration så hittar du det här!

 

Halloween is coming up this weekend – this American holiday that harvests more and even more success around the world. Personally, I am not too found of food that looks like fingers (finger food – yes, food in the form of fingers – nope) and insects but I’m a real autumn romantic so if you tilt it that way, I think that even Halloween has its charm.

 

You´ll find more Halloween inspiration on Sunday Suppers Pinterest!

Marie-signatur

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.