Sunday Supper

Browse for the right feeling

Har ni tänkt på hur otroligt mycket musiken gör för stämningen? Själv brukar jag till exempel sätta på yogamusik på morgonen för att inte tappa det helt när jag ska komma iväg med två barn som vill allt annat än att komma iväg.

Även vid måltiderna så gör musiken stor skillnad för den rätta stämningen tycker jag. Men det är en smula knivigt det där för man har kanske inte alltid en passande spellista i rockärmen. Då vill jag passa på att tipsa om Spotifys Browse-funktion. Jag vet helt ärligt inte hur jag kunde leva utan denna fantastiska hjälp tidigare. Det är bara att bläddra runt bland olika genrer eller moods och valmöjligheterna är oändliga.
Själv hugger jag nog någonting här ikväll!

I don´t know how I ever survived without Spotifys Browse function. Whenever I want to set the mood right I turn to this function and it have not let me down so far. 
Tonight I think I play something from this section.

Marie-signatur

2 Comments

Det är sant! När jag handlar mat retar jag mig på att de inte väljer musik med lite omsorg, medan bra musik på en bar eller cafe’ ger så positiv energi!

Post a Reply

Eller hur!
Det är faktiskt en sak som de är bättre på i Tyskland. Mataffärerna är inte lika bra som hemma (tycker jag nu, men det kanske är en vanesak) men i vissa spelar de ganska bra musik. Och det piggar helt klart upp tycker jag!

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.