Sunday Supper

Parmesansås

Parmesan-sås

När det väntas grillat vill jag ha KALL sås. Och precis som med kycklingen är jag och maken inte helt eniga på den punkten. Men eftersom vi oftast har den EXTREMT köns-stereotypa uppdelningen MAN vid grill och KVINNA i kök med tillbehör (jag jobbar på att ändra det, old habits bara…) så blir det kall sås. 

Den här Parmesan-såsen kom jag över för ett par år sedan och den är ett återkommande inslag på vårt middagsbord. Fantastisk god och krämig – och busenkel att slänga ihop. 

I bakgrunden på bilden skymtar den här Basilika-oljan. Också ett superbt tillbehör när det vankas grillat. 

[yumprint-recipe id=’25’] I prefer cold sauce with my bbq meat. My husband disagrees but since I call the shots in the kitchen we eat cold sauce. Our favorite, even approved by the husband, is this creamy Parmesan-sauce. Ready in a few minutes and really, really good! 

On the picture you can all so see this delicious Basil oil. Super good with BBQ. 

[yumprint-recipe id=’26’] 

5 Comments

Gud vad gott det låter! Måste göra både såsen och basilikaoljan och ta med på grillmiddagen jag ska på nästa helg. Ikväll blir det fish taco efter ditt recept 🙂 Tack för en bra blogg med många bra recept!

Post a Reply

Tack snälla Caroline!
Om du vet hur OTROLIGT glad jag blir av du tar dig tid att skriva en så fin kommentar. Det gör verkligen min dag!
Kram

Post a Reply

Tack själv för att du svarar! Det gör det så mycket roligare att kommentera :). Kram

Post a Reply

Hej! Jag söker med ljus och lykta efter receptet på parmesansåsen… men hittar den inte? Kan du snälla hänvisa till sidan där den ligger ?

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.