Sunday Supper

Duo i Dessert – Rabarber och Lime med Hallon

Den här lilla rackaren har jag inte mulat i mig idag – eftersom jag kör en 3 dagars juice cleanse just nu. Men i fredags – då slog jag på stort och drämde till med både Pannacotta och Sorbet. Inte så mäktigt som det kan låta. Lätta fräscha smaker gör det här till en fantastisk sommar-dessert. Och du kan självklart nöja dig med endast den ena – eller varför inte den andra?

Bon apetit! 

[yumprint-recipe id=’57’]Rhubarb-Sorbet 

[yumprint-recipe id=’61’] Lime-pannacotta

I wish I could say that this is what I ate after dinner tonight. Unfortunately that is not the case since I am on a 3 day juice cleanse. But last friday we went crazy and made not one but two delicious desserts. It can seem a lot but since the flavors are fresh and the texture light you will not feel stuffed after finishing. Because you will finish this one – I promise! 

 

[yumprint-recipe id=’60’][yumprint-recipe id=’62’]Marie-signatur

1 Comment

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.