Sunday Supper

I scream you scream everybody scream for ice cream

Under vår sista vecka i Frankfurt innan semestern hittade vi ett fantastiskt glasscafé inne i Sachsenhausen. BizziIce serverar förstklassig hemgjord glass på enbart ekologiska råvaror. Den smakade underbart och smakerna spände från traditionella vanilj och jordgubb till mer nyskapade apelsin/mynta (fet tumme upp på den – sååå god). Extra plus för att det fanns gott om mjölkfria alternativ till vår lilla laktos-allergiker.

Du hittar BizziIce i hörnet Wall­stra­ße 26 / Ecke Brü­cken­stra­ße i Frankfurt.

bizzice
Glassbar

Ice-cream-poster 
Skulle du mot förmodan befinna dig i Sverige och inte i Frankfurt i sommar finns det försklassig glass att mula i sig även här. Mina favoriter: Stikki Nikki i Stockholm, Lilla Glassfabriken i Malmö och Lejonet & Björnen i Göteborg!

If you – like me – have a very soft spot for Ice Cream here are four places to visit this summer: BizziIce in Frankfurt, Stikki Nikki in Stockholm, Lejonet & Björnet in Gothenburg and Lilla Glassfabriken in Malmö. Et voila – your need for good ice cream this summer fulfilled!

Marie-signatur

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.