Sunday Supper

Ö-liv

Två barn, två hundar, två katter, två tonåringar, två pensionärer plus lite annat löst folk. Det är fullt upp i huset vid havet kan man säga. Väderleken var inledande rätt så hyfsat med 20 grader och sol men sen övergick den svenska sommaren till rena april-vädret med regelbundna skurar och 14 graders “värme”.

Vi håller ångan uppe genom att köra “Stjärnorna på ön” med mamma och pappa. Idag var det pappas dag och hans lunch-val var en klassisk (eller ska jag kanske säga nostalgisk) “Halv special“. Undertecknad var så där begeistrad över det lunchvalet men barnen (och deras morfar) åt så att det sprutade ur öronen på dem. Kvällen känns mer lockande med klassisk fiskgratäng.

Pappa-och-halv-special-+-mat

En nöjd pappa med sin “Halva Special”.

Otto pa knoten

Den äldsta sonen preimär-plurrade och tog sig upp för egen maskin (från klippan inte den plana stranden…) Han knäcker nog koden för att simma den här sommaren.

Marie och barnen pa stranden

Somliga badar fötterna – andra klär sig i plotröja i mitten på juli….

Johan och abbe

Friskt vågat – det ska börjas i tid osv…

Spending this week in a full house in the archipelago of Gothenburg. The sunny start turned into a typically Swedish summer with rain and cold temperatures. We keep the spirit high by eating Swedish specialties like “Halv Special” and getting quality time with the family I don´t get to see very often these days.

Marie-signatur

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.