Sunday Supper

Link Love vecka 14

Jag fick mig visst en ofrivillig bloggpaus. Vi åkte på semester till Mallorca och väl på plats däckade jag i den värsta mansförkylningen i mannaminne. Täppt näsa, hög feber, frossa och huvudvärk. Över en vecka tog det innan eländet var över – och näsan den rinner fortfarande. Därför blev det mest fokus på att komma på benen och bloggen den hamnade lite på efterkälken. Men nu kör vi igång den här härliga vårveckan med lite Link Love.
Enjoy!

Paradiset
Amerikanska Whole Foods står som förebild för fantastiska Paradiset som ligger inte så långt från vår lägenhet i Stockholm. Så sugen på ett besök i sommar, butiken ser verkligen härlig och inspirerande ut.

Naturligt för ansiktet
Nu när våren kommer med stormsteg är det hög tid att vårstäda kroppen och det gör jag helst med så naturliga produkter som möjligt. I vårt skafferi finns massvis med produkter som gör underverk för vintertrött hy. Den här länken ger gott om tips på ansiktsmasker med bara naturliga ingredienser.

Vårstäda naturligt
Och på tal om vårstädning kan det vara hög tid att ta tag i hemmet med. Jag försöker så gott jag kan att fasa ut alla kemikalier och bara använda naturliga rengöringsprodukter. Bara tanken på alla gifter vi sköljer ut i vårt vatten får mig att bli lätt illamående. Men många rengöringsprodukter går att fixa på egen hand, här hittar du tex 9 stycken. Så nu är det bara att börja labba.

Readly
Jag är en tidningsjunkie av rang och min man håller på att bli helt galen på alla magasin som ligger och dräller överallt i vårt hem. Men det är det slut på nu. Drällandet alltså. Tidningsläsandet består men sen jag blev tipsad om Readly har det blivit mycket smidigare. Readly är en tidningsapp som du laddar ner till din läsplatta. För 75 riksdaler får du sedan tillgång till otaliga magasin och dagstidningar i 14 dagar. Perfekt på semestern eller om du råkar ligga däckad i svår mansförkylning.
Toppen också om du behöver matinspiration till fest eller vardag då de finns gott om mat och dryckestidningar i appen. Tummen upp!

Paradiset-3-1920x1280
Link Love week 14
We went to Mallorca over Easter. And I got really sick and spent a great deal of our vacation on the hotel room – in bed. Incredibly irritating and also the reason for the silence on the blog. I was mostly focused on getting well again. But now we are back in Germany, still with a bit of a man cold but a lot better than last week. And good enough for some Link Love!
Enjoy!

When Hipster Swedes goes to the States you can count on them paying Whole Foods a visit. And they will most likely let you know about it on their social media. Therefore it is no big shocker that Sweden’s “Hipster-mecka” Södermalm have their own version of Whole Foods, called “Paradiset”. It is actually located not far from our apartment in Stockholm (yes box, I am indeed a Hipster myself, even if I don’t love admitting to it…) and next time I go to Stockholm I will make sure to pay the place a visit. It does look fantastic.

Spring is here and ot is time to get started on the big spring cleaning. I like to do it as natural as possible, both for my skin and my home.

Finally I would like to let you guys know about Readly. A friend told me about this app and I love it. Not only does it save me so much space (good bye very heavy carry on luggage) but it becomes a lot cheaper in the end too. Readly was my best companion when I was sick and as I could find loads of food and drink magazines to read I managed to collect so many great dinner ideas too.

Marie-signatur

1 Comment

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.