Sunday Supper

Appletini

Idag kommer min syster och barnens älskade moster och hälsar på. Det firas med en av syrrans favoritdrinkar, en Appletini.
Superenkel att skaka ihop och som med alla Martini-drinkar blir du på partyhumör direkt. Sen kan det hända att vi spelar den här låten en gång eller två. På söndag är det nämligen dags att se A-ha igen. De körde förvisso sin avskedsturné för 5 år sedan men nu är vi i Tyskland, landet där allt som har med 80-talsmusik att göra är möjligt.

Skål för det!

Appletini

Antal: 1

Ingredienser
4 cl vodka
2 cl Sourz Sour Apple
1 cl citronjuice
1 cocktailkörsbär

Gör så här
Kyl ett Martiniglas med rikligt med is och vatten. Häll vodka och Sourz Sour Apple i en shaker och skaka tillsammans med en rejäl näve is. Sila upp i martiniglaset. Droppa lite citronsaft på toppen och dekorera med ett körsbär.

Klart!

Appletini

In a couple of hours my sister is coming to town. We are going to celebrate that with one of my sister’s favorite drinks, an Appletini.
Super easy to shake up, and as with all martinis you’ll get the party mood immediately as a bonus. Then we might play “The sun always shine on tv” a couple of times. We need to warm up for this Sundays upcoming big event. Yes – it is time for A-ha again. Despite giving their farewell tour five years ago they are back on the roads and of course Germany is on the tour list. 
Cheers to that!

Appletini

Servings: 1

Ingredients
2 parts Vodka
1 part Sourz Sour Apple
1 splash lemon juice
1 cocktail cherry

Instructions
Cool a martini glass with plenty of ice and water. Pour vodka and Sourz Sour Apple in a shaker and shake with a hefty handful of ice. Strain into martini glass. Drizzle a little lemon juice on top and decorate with a cherry.

Marie-signatur

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.