Sunday Supper

Before the flood

En kompis tipsade mig om National Geographics dokumentär Before the Flood här om dagen. Filmen är producerad av bland andra Leonardo di Caprio och Matin Scorsese och den handlar om Global Warming. Ett ämne som diskuterats i media sedan jag var barn men där lösningarna fortfarande ligger långt efter den lavinartade utvecklingen. Det är ingen feel good film, tvärtom, det är den värsta skräckfilm jag sett på länge. Men den är viktigt. Den pekar på problemen men den visar också på lösningar. Små saker som du och jag kan göra i vårt vardagsliv för att göra skillnad för vår planet och bevara den till våra barn.
Om du inte redan har sett den här filmen så är det dags att du gör det nu! Och sen tycker jag att du ska uppmana alla du känner att se den de också.

INDONESIA- Leonardo with Farwiza Farhan and Rudi Putra in the Leuser Ecosystem. For two years, Leonardo DiCaprio has criss-crossed the planet in his role as UN messenger of Peace on Climate Change. This film, executive produced by Brett Ratner and Martin Scorsese, follows that journey to find both the crisis points and the solutions to this existential threat to human species. © 2016 RatPac Documentary Films, LLC and Greenhour Corporation, Inc. All rights reserved.

screen-shot-2016-09-08-at-10-20-51-am

National Geographic and Leonardo di Caprio have teamed up and made a documentary about Global Warming. It is scary as hell but also extremely important. We haven’t been very good preventing global warming but it is not to late yet. Event though the film points out a lot of problems it also presents a lot of solutions. Things you and me can do in our everyday life to make a difference for our planet. I beg you to watch this movie today. And then tell all your friends, your family, colleagues and the lady at the register in your supermarket to watch it to!

Marie-signatur

2 Comments

Ja den måstes ses. Ruggigt obehaglig men att blunda kommer inte hjälpa vår planet i långa loppet!
Kram

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.