Sunday Supper

Chocolate milk shake – the good way

Jag ligger inne med seriösa chokladcravings – mörk choklad – under den här graviditeten. Något som funkar förvånansvärt bra på dessa cravings är en chokladmilkshake som egentligen är en smoothie. Mycket is och bra, rå kakao är tricket för att få till denna helt ljuvliga skapelse. Plus för att kakaon är rik på järn, ett välkommet tillskott under graviditeten.

Chocolate milk shake – the good way
Antal: 1

Ingredienser
1 banan – frusen i bitar
3 tsk rå kakao
1 stor tesked mandelsmör
1 nypa havssalt
1 nypa vaniljsocker
1 liten skvätt agavesirap (kan uteslutas)
1 näve isbitar
2 dl mandelmjölk

Gör så här 
Lägg samtliga ingredienser i en mixer och kör tills du har en tjock, gräddig shake. Häll upp i ett glas och servera genast. Häpna över att du aldrig behöver förpesta din kropp med en vanlig milkshake någonsin igen.

 

 

I seriously crave dark chocolate these days. Something that works surprisingly well on these cravings is this chocolate milkshake which is really a smoothie. Plenty of ice and good, raw cacao powder is the trick to succeed with this creation. Extra bonus: cocoa is rich in iron which is well needed when being preggers. 

Chocolate milk shake – the good way
Quantity: 1 shake

Ingredients
1 banana – frozen
3 tsp raw cacao
1 large teaspoon almond butter
1 pinch sea salt
1 pinch of vanilla sugar
1 small dash of agave syrup (optional)
1 handful of ice cubes
1 cup of almond milk

Instructions: 
Add all ingredients in a blender and run until you have a thick, creamy shake. Pour into a glass and serve immediately. Be amazed that you never ever need to poison your body with a regular milk shake ever again.

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.