Sunday Supper

Tv-hösten är här!

Gud vad jag inte sörjer att det börjar bli läge för att krypa upp i soffan och maratonkolla på tv-serier. Även om min kropp befinner sig i ett chocktillstånd av kylan efter månader av ofattbar värme – hej klimatångest.
I alla fall.
Under en tjock filt i soffan klagar jag inte. Däremot kan jag få hjärnsläpp gällande vad jag ska titta på. Om du också brukar få det så kommer mina bästa (men i ärlighetens namn inte alltid hetaste) tips utan inbördes ordning här.

1 La Mante (Netflix)
Om ni inte hunnit se denna briljanta franska serie på Netflix – grattis! Vansinnigt spännande om en kvinnlig massmördare och dennes copy cat. Det gällde att ha kudden redo men när den var slut (det finns bara 1 säsong) funderade jag på att se om den. Och det mina vänner händer inte var dag!la mante netflix

Gilmore Girls (Netflix)
Ni bara… eh år 2000 ringde och ville ha tillbaka sitt tv-tips. Jag vet, Gilmore Girls är ingen fräsching i sammanhanget precis. Men få serier osar väl så mycket höst-feelgood som Gilmore Girls och hela serien finns att se på Netflix. Så varför inte passa på när suget efter amerikansk feelgood pockar på? När jag såg serien första gången blev jag helt besatt av att flytta till gulligt hus i liten pittoresk by. Sen flyttade jag till Tysklands motsvarighet till Stars Hollow och insåg att det absolut inte var min kopp te. Bra livslärdom ändå.
gilmore girls

Vår tid är nu (SVT)
Älskar kostymdramer så denna SVT-serie som jag fått massvis med tips om är på min lista. Uppväxt med Yrrol är jag en smula exalterad över att Susanne Reuter och Peter Dalle återförenas igen.

La Casa de Papel (Netflix)
Jag är lite besatt av Spanien (när en inte så hemlig dröm om att en dag flytta dit) och denna spanska serie gör mig icke besviken. Coolaste casten på länge (och med det menar jag också as-snygga), spännande plott och lagom våldsamt. Lite som “The Usual Suspects” i serieformat.

SÅ nu är det bara att börja bingea. Fixa dig en skål Lakritspopcornen så har du livet på en pinne.
Har ni några tips på serie som inte bör missas? Kommentera gärna (för jag har ju redan sett det mesta av ovan nämnda och behöver mer tips)!

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.