Titti Schultz

Det bästa sällskapet

Det bästa som finns!

Jag har det bästa sällskapet, du träffade henne redan i går men man får ju inte nog… Sally gillar människor men är tveksam till andra hundar. Hon verkar tycka att de mest är stökiga och i vägen. Eller så är hon blyg. Hur som helst gick hon med på att ta en promenad med mig och och grannarna, en annan av mina bästisar, Maria Åkrans och hennes två mycket personliga hundar, Herman och Tage. De är inga favoriter hos Sally men hon bet i hop och kom på sig själv att leka med dem i bland. Chocken!

IMG_2031

IMG_2016Fartfyllt.

IMG_2032

 IMG_2036Sally och Tage.

IMG_2025Jag och fröken Åkrans eller Miss Akransany som jag kallar henne efter en märklig hotellbokning i Madrid en gång… Och för tydlighetens skull, jag är inte med i svenska alpina landslaget, den här mössan kom till redaktionen för att peppa oss att heja på åkarna i Falun, men det är ju längdskidor… Förvirringen. Kanske var längdskidsmössorna slut. Den funkar på långpromenader också.

IMG_2019

 

IMG_2022

IMG_2012Våren lurar oss…

IMG_2041

 Nu laddar Sally och jag för mellokväll hos grannarna.

(Jag ska också sortera in en väldig massa papper i pärmar men det är väl mindre intressant.)

 

/Titti.

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.