Titti Schultz

Längtar till i morgon

 

Jag har betalat räkningarna.

Jag har jobbat som vanligt och så har jag varit på ett planeringsmöte inför ett konferenciersuppdrag jag ska göra ganska snart. Det känns att det kommer att bli kul! Erik lagade pasta carbonara till oss. Men mest jobb i dag alltså, från den arla till sent. inte dumt men inte så spännande heller. Nu kollar jag Grammisgalan och mina favorittjejer Tove Lo och Seinabo Sei vinner välförtjänta grammisar. Och Sven-Bertil Taube som jag älskar, jag och min pappa sjöng hans pappas låtar i bilen när jag var liten. Sven-Bertils pappa Evert Taube gav oss en stor del av den kaka som är den svenska visskatten. Kul att Tove Styrke är tillbaka också. Nu vann Rebecca & Fiona pris! Gina Dirawi är grym som programledare, som alltid. Jepp, det är tjejerna som gör kvällens grammisgala.

IMG_1882

Här var det möte, i ett rum till höger utanför bild. Det bjöds på kakor och gelehallonhjärtan…

IMG_1883

Bevakningen var på banan.

Men om den här dagen tillhör kategorin ”väldigt mycket vardag” så håller jag på att längta ihjäl mig till i morgon. I morgon ska jag göra något som jag tycker att det ska bli så otroligt väldigt spännande, bara jag tänker på det går pulsen upp. Det kan kanske verka opassande att jag ser fram emot det jag ser fram emot så mycket så mycket som jag gör, men det gör jag. Och jag tror att du kan blir väldigt förvånad när du får veta vad det är jag ska göra i morgon. Men det berättar jag i morgon! Om jag hinner för det är ett späckat schema i morgon…

Längtar….

/Titti.

 

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.