Titti Schultz

Väldigt mycket fredag

Jag har varit lite mosig hela dagen, undrar om det är för att det var så mycket intryck igår. Lite så där som barn kan bli, så fullmatade med nya erfarenheter att hjärnan nästan kokar. Det kan vara det… Eller så har jag bara sovit för lite lite för länge, det ska jag råda bot på i helgen.

Nu är jag på landet med det härligaste sällskapet, säg hej till Sally!

IMG_1981

Sally och jag är kompisar och jag hundvaktar henne i helgen. Hennes husse är och hejar på sin kollega Jenny Strömstedt i Let´s Dance i kväll så Sally och jag drog till mitt och Eriks sommarställe (som funkar året om). Sallys husse lämnade över henne med en enda sträng instruktion och det var, nu röstar ni på Jempa i kväll. Det ska vi göra Steffo, jag väcker väl Sally tills det börjar…

Jag träffade Lofsan i dag också och efter det fanns det inte mycket kvar alls av mig, Lovisa (som hon heter egentligen och hon är min PT) tog som vanligt musten ur mig. Vi körde intervaller på löpbandet och en väldig massa magövningar och det är dem jag försöker hämta mig från här. Lovisa jobbar med #fredagsfysförefredagsmys, jag är mer inne på #ennäradödenupplevelse. Fast på ett härligt sätt. Märkligt det där.

IMG_1977

IMG_1978

Det sista jag gjorde innan jag styrde mot landet och nästan hade packat bilen klart var att låsa mig ute. Glad i hågen slängde jag igen dörren. Den där känslan när man samtidigt som dörren smäller igen inser att det är som det är, att nyckeln inte är på samma sida som jag av dörren. Till mina grannar vill jag säga att det var jag som skrek ett fult ord väldigt högt – förlåt.

Nu är det frid och fröjd på landet, mycket grannar ute den här helgen. Trevligt. Annars ses man mest på sommaren.

Hoppas du har en skön kväll.

/Titti.

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.