Titti Schultz

Vasaloppsmorgon

Folk är som tokiga i Vasaloppet. Min sambo, Erik – han som åkte Vasaloppets öppet spår i måndags, ställde klockan och klev upp för att kolla starten i dagens stora ”riktiga” Vasalopp. De får ju ha såna där flytringar runt armarna som barn har och liksom plaska sig fram på skidor, inga vidare förutsättningar, i år heller. Tråkigt, för lite snö och alldeles för varmt. Det blir väldigt blött… En annan utmaning för många är backarna. Jag har åkt Tjejvasan och jag var livrädd för nedförsbackarna, det går fort och i värsta fall måste man svänga samtidigt som man försöker stå upp i backen och skidorna är jättesmala! Omöjlig ekvation. Inte bara för mig:

 

Be careful out there.

/Titti.

 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.