Titti Schultz

C´est tres bon!

Bravo söndag! Den här dagen levererade. Jag firade med en selfie. Det var så härligt att vi var tvungna att bara sitta och njuta hela dagen. Men först gödslade vi. Förväntar mig nu stordåd från häcken, syrénerna, hortensiorna och rosenbusken.

IMG_3842

 

IMG_3837Erik lagar mat. Det enklaste är inte sällan det bästa.

IMG_3836Jag tog den här bilden i går, då var det mulet men fint ändå.

IMG_3846 Tillbaka i stan tog vi en promenad i gamla kvarter.

En annan sak, jag blir bara klantigare för var dag som går, jag har varit inne på det förut, men jag håller på att bli en fara för mig själv. I kväll var det dags igen. Jag klippte mig själv i fingret. Ordentligt. Jag skulle klippa av stjälkarna på några blommor, borde egentligen snittas med kniv men det var tur att det ”bara” var en sax annars hade jag väl inte haft fingret kvar…

/Titti.

 

 

3 Kommentarer

Snyggo! Och fingret, stackars dig. Vi kanske ses på Södersjukhuset? Kram

Svara

Ha ha!! Vi kommer att ha salen alla vill hänga på!!

Svara

Hej! Ser gott ut hos er idag!Jag undrar var det beror på, att man blir klantigare och klantigare och gör sig själv illa? Du skall inte tro att det bara händer dig!Har vi för bråttom? Jag gör urdumma, halv och helfarliga saker hela tiden.Det är väl ändå inte ÅLDERN?

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.