Titti Schultz

Souk

I går kväll tog vi oss till Souk Madinat, det ligger strax bredvid Burj Alarab där vi varit på afternoon tea tidigare (se gärna inlägget från i går). Souk Madninat är som ett köpcentrum byggt i klassisk arabisk stil. Massor av små butiker, en blandning av krafs, diamanter, flip flops, traditionella kläder och restauranger. Ganska mysigt.

IMG_3579

IMG_3574

IMG_3573

IMG_3584

IMG_3575

IMG_3586

IMG_3580

Efter att ha gått några varv och med två par nya flip flops i en påse åkte vi tillbaka till vårt hotell. (Så här ser de här tre ofta ut, de står i en liten gruppering, alla tittar åt olika håll men pratar om samma sak.)

IMG_3590

IMG_3598

IMG_3595

Avslutade kvällen med nyttiga fruktdrycker.

/Titti.

 

3 Kommentarer

Vi i familjen skall dit över sportlovet. Är lite nervös… Plötsligt känns Gran Canaria väldigt tryggt. Dela gärna med dig av temp och mer om var man skall gå eller inte. Fortsatt go semester!

Svara

Jag kan bara beskriva hur jag upplevde det nu. Bara positivt. Aldrig någon känsla av att behöva oroa mig. Allt från resan till vistelsen kändes bra. Säkerheten rigorös på flygplatsen både där och hemma. Beslutet är ditt men jag har inget negativt eller tveksamt att rapportera! 🙂 Men GranCan är också fint! Undrar du något mer eller något mer konkret så hör av dig igen. Kram, Titti.

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.