Titti Schultz

Burger and Lobster

Häromkvällen lyxade vi till det på Burger & Lobster. Mitt gudbarn Tindra och hennes mamma och syster hälsar på oss på sportlovet och det är så kul att ha dem här.Burger & Lobster finns inte i götet och det är ett mysigt och roligt ställe så det fick det bli!

IMG_4907

IMG_4925

Tindra.

IMG_4932

Lova. Systrarna bjöds på alkoholfritt lämpligt bubbel och vi vuxna fick också lämplig dryck; champagne, lyxigt och en himla trevlig gest från restaurangen som gör så himla mycket. Tack Pontus!

IMG_4926

IMG_4940

IMG_4935

Lite oklart vad hon tittar på. Eller var…

IMG_4937

IMG_4931

Körde på en lager från Göteborg.

IMG_4945

Dessert!

IMG_4950

I bland satt de så här…

IMG_4928

Ofta så här…

En riktigt mysig kväll. Jag har varit här tidigare och var ännu mera nöjd den här gången. Menyn har tre rätter; burgare, hummer och lobsterroll. Sedan kan man dela rätterna om man vill, jag och Pärnila tog en halv hummer var och en halv hamburgare var, mycket nöjd. Tjejerna delade på en hummer och Erik tog en burgare. Jag tror att det är roligt att vara ett litet gäng som går tillsammans!

Nu har göteborgarna åkt hem och det var härligt att ha dem här. Jag saknar dem redan.

/Titti.

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.