Titti Schultz

Jag har nya skor…

…och dem vill jag gärna visa dig. Jag har sneglat på dem ett tag och nu är de mina. Det är Cecilia Blankens, journalist, krönikör och skribent – mediamänniska helt enkelt, som också kan designa skor. Och det har blivit väskor och solglasögon också och jag tycker att det är fina grejor nästan alltihop. Det sägs att det är smycken på gång också, det ska bli spännande att se vad det kan bli. Jag älskar som bekant smycken men jag är petig… Hur som helst, just nu är det rea! Kolla Blankens om du är skosugen.

IMG_9153

Här är de! De har visat sig passa till allt och piggar upp varenda liten outfit som man lyckas få på sig. The Palma heter modellen. Älskar dem och blir glad när jag ser dem!

IMG_9194

IMG_9191

Solglasögonen är förresten också Blankens, man kan köpa dem på nätet eller i utvalda Synsambutiken. Jag köpte på nätet. Topanga Havanna 51 heter de och precis nu inser jag att de också är på rea just !! Och sommaren har knappt börjat! Det finns svarta och en annan, typ brunare färg, dem har jag. De som är typ – bruna.)

Det här får bli dagens tips.

/Titti.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.