Titti Schultz

Netflix och chill

Jag trodde ju att ”Netflix och Chill” betydde att man kollade film och slappade men tydligen betyder det ”ska du med upp på en kopp te”, något som jag länge trodde betydde att man hängde på någon hem och drack te. Det gör det inte… 😉

Min kollega Ola Lustig har gjort en låt (han gör såna i bland, sök på You Tube, där hittar du hans alster), Netflix och Chill, den släpptes i dag. Den fastnar. Kan bli en liten sommarplåga. Jag hoppas det för Olas skull. Jag är med i videon, bara en sån sak.

Erkänn att du vickar på foten och gnolar med! Och jag måste säga att jag är en talang i såna här sammanhang… Jisses.

Helt grymma är i alla fall Dynamite Cheerleading, de var proffsiga och bjussiga, de hakade på, det var omtagningar och de lät Ola klättra på dem och de bara log, de var glada och svettades knappt! Själv var jag helt slut när vi var klara. Men det var väldigt kul!

IMG_9138

Jag funderar på att beställa en egen dräkt nu.

Kram, Titti.

 

 

 

1 kommentar

Erkänner…Vickade på foten, haha.
Skönt gung i låten.
Lycka till <3

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.