Titti Schultz

Glöm inte!

Jag vill bara påminna lite kort om att månaden ut, till sista juli så gäller det fina erbjudandet från Nividas. De gör solglasögon och glasögon och du får 15 % på både glasögon och solglasögonen. Mina absoluta favoriter ser du på bilden ovan. Och här nedanför är min lilla samling. (Man kan nämligen få i hop en liten samling för glasögonen kommer inte att ruinera dig.)

IMG_9913

Så här tar du del av erbjudandet som funkar både i Nividas butiker i Stockholm och Göteborg (dock bara i de butikerna) och om du handlar online: Kodordet för att få rabatt är Titti ! Och rabatten på 15% gäller på ett helt köp, ett par eller 27 par bågar! (Bara som ett exempel.)

Handlar du online fyller du i koden i kassan, kolla noga att totalsumman blir omräknad. Erbjudandet gäller under juli månad. Om du har möjlighet att handla i butik i Stockholm eller Göteborg så kan du också göra hemlån av bågar så du känner att du väljer rätt. Även i butikerna uppger du rabattkod – titti – i kassan till personalen. I övrigt kan alltså alla som vill i hela världen handla online.

IMG_1213

Hoppas du gillar det här, det känns himla fint att få möjlighet att erbjuda dig som läser min blogg och följer mig på instagram (@tittischultz) den här rabatten.

Kram!

/Titti

 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.