Titti Schultz

Middagstips mitt ute i ingenting

I fredags när vi kom till den lilla byn Chipping Campden åt vi middag på vårt hotell. Lite sega efter resan orkade vi inte ge oss ut och leta något annat ställe. Det var tur det för det var världsklass.

Här sitter jag och är lycklig med min risotto som inte alls ser trevlig ut men den var den bästa risotto jag ätit! Lätt. Prosecco och parmesan med en skvätt tryffel. Och miniruccola.

Min förrätt ser ju heller inte riktigt klok ut, beige mat… Svårt att fota. Det är krabba med avocadokräm och lite ditt och datt. Så himla gott.

Efterrätt! Mörk och ljus och vit choklad. Ja, jag älskar ju choklad så här är det svårt att misslyckas.

Fantastisk miljö, fantastiskt hög nivå på maten men aningen omständlig personal som gjorde sig lite mer viktiga och speciella än vad de behövde. Vi fick vänta länge, för länge på maten, men det var väldigt gott när den kom. Vi hann prata mycket.

Det här har varit en helg att minnas. I morgon bitti äter jag mina vanliga frukostägg i en radiostudio i ett stort grått hus på Gärdet i Stockholm igen! Hoppas du är med mig 05.59 när vi brakar loss igen i P5 Morgon.

Kram, Titti

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.