Titti Schultz

Memory Lane med bästis

Jag och min bästis Sanna åt morotssoppa en kväll och till dessert fick vi för oss att kolla i gamla fotoalbum. Jag har alltid fotat massor, det gör jag fortfarande, det är ofta bildbonanza här i bloggen som du säkert noterat. Sanna och jag lärde känna varandra när vi hamnade i samma klass på gymnasiet. Det har varit, och är, väldigt mycket roligt och vi är fortfarande bästisar och hon är en av de viktigaste människorna jag har. Vi skrattade oss till träningsvärk när vi såg, bland annat, de här bilderna! Det är foton från veckan då vi tog studenten, 1991, nästan nyss…

Det är inte bästa skärpan men det där korta håret på den där med dryga uppsynen, det är jag. Alla klär ut sig sista veckan på gymnasiet, den traditionen har Gävles gymnasieskolor, vi gick i tjejklass (ett ganska dåligt experiment…) så vi tyckte att det var skoj att vara soldater… Gävle hade ett regemente på den tiden också.

Kolla permanenterna!!! Själv körde jag ju på väldigt kort hår den här tiden. Sanna har ju den populära lilla tofsen på huvudet här också, den hade alla. Och nu är den inne igen. Till vänster ser du Marie, hon blev chef på en bank! Sanna är ögonoperationssjuksköterska med extra allt. Och så har hon pluggat en utbildning till, kommunikation. Vi blev vuxna och bra.

Här är den igen… Hur ser vi ut! Hur sitter kepsarna? Vad säger vi? Tydligen gjorde vi lumpen i Norrland för notera samerna med sin ren bakom oss. Ja jäklar… Det var väldigt väldigt roligt. Det är också väldigt fint att bli äldre. 🙂

Kram, Titti

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.