Titti Schultz

Känner ni harmoni?

Det var den första frågan vi fick när vi slog oss ner vid vårt bord, ”känner ni harmoni?” Jajamensan, sa vi, nu var det ÄNTLIGEN dags för Toso! Jag är smått tokig i asiatisk mat och jag har längtat länge efter att testa en brakmiddag på Toso i Göteborg. Ja, kära nån! Vansinnigt gott. Vi tog avsmakningsmenyn, plus en extra rätt som Erik inte kunde vara utan. Ruinerade, proppmätta och väldigt nöjda stapplade vi ut framåt kvällen.

Vi träffade ett bonsaiträd, en bonsaitall.

Nr 19 special. Den här hade de fått till bra! Det var vattenmelon, koriander, mynta och vodka och lite ditt och datt. Sprit är aldrig gott. Utom i det här fallet.

Vi fick platser i solen fast vi satt inne, därav den något glamourösa looken med solglasögon på inomhus. Vi räknade ut att vi varit vänner i 25 och ett halvt år i dagarna. Det firades.

Vilket grymt bra tips!

Vi tassade längs Avenyn och ner till Dorsia som ju både är hotell, restaurant och bar. Trevligt ställe. Och vi hade väldigt trevligt tillsammans men jäklar vilken dålig service stället bjöd på. Så pass att jag nog inte tänker återvända.

Mr Martin, nöjd med en gin och tonic med apelsin i, Erik tog en med lingon i. Kreativt. Jag väntade nästan en timme på kaffe.

Vi dansade vidare och in i ett blomarrangemang.  En strålande afton.

Kram, Titti

 

 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.