Titti Schultz

Tick tack tävling

 

Jag har en klocka som jag älskar, den är en present från mina föräldrar och jag använder den jämt. Ibland har jag tänkt att jag ska ha en till klocka att variera mig men jag har inte hittat någon som mäter sig med den jag har. Tills nu. Blev så himla inspirerad när jag såg den HÄR. Jag ville också ha en klocka med blå urtavla så jag slog till. På en nästan likadan.

Här ser urtavlan svart ut men den är blå!

Här syns det blå bättre.

Vill du tävla om en snarlik klocka, den klockan som inspirerade mig, så titta här. Sista dag för att tävla är på söndag!

 

Tick tack!
/Titti

 

 

 

1 kommentar

Så snygg klicka!

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.