Titti Schultz

Ny kollega

 

I alla fall ett nytt roligt litet samarbete. Jag och min kompis Jill (Johnson som inte bara Ă€r programledare 🙂 utan ocksĂ„ artist!) gjorde en grej tillsammans förra veckan, det var vĂ€ldigt roligt!! Jag hojtar nĂ€r du kan höra det  men det blir under sommaren. Riktigt sĂ„ hĂ€r har nog ingen hört oss förut, kul!

Tuffa planeringsmöten…

Nöjda! Och himla glada.

SÄ glada att vi sÄgs tvÄ dagar i rad, det Àr vi inte bortskÀmda med Jill och jag eftersom vi bor i olika delar av landet. Men en lite middag blev det och nÀr den var klar dÄ rusade vi in i vÄra gemensamma vÀnner Anders och Cornelia och deras dotter. VÀldigt roligt!!!

Vissa dagar Àr bÀttre Àn andra!

/Titti

 

 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

StÀng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera pĂ„ vĂ„rt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tĂ€vlingar.

BekrÀftelse öppnas i nytt fönster.