Titti Schultz

Stockholm Marathon

 

Nej jag sprang definitivt inte. Men flera av mina vänner sprang och i år var det ny sträcka så nu sprang alla förbi gathörnet  hos mig. Det är oväntat kul och inspirerande att se andra kämpa sig runt! Jag missade min vän Jocke, gpsen visade inte riktigt var löparna var, bara väldigt mycket på ett ungefär var de var… Lyckades pricka Lovisa och hennes man Hans. De är vana maratonlöpare och hade lite beställningar. En cola, den sockrigaste sorten, salta chips och godisnappar!

Lite knasigt saxade bilder. Grattis Lovisa och Hans som krigade ordentligt! Lovisa joggade för övrigt 5 km TILL loppet och sedan 5 km hem FRÅN loppet!!! Hela dagen var ett träningspass inför ett ultralopp på nio mil som hon ska springa…

Hatten av!!

/Titti

 

 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.