Titti Schultz

Vuxenprao

 

Så känns det i bland för mig när jag modererar, som att jag fått en grym praktikplats. Jag får göra djupdykningar i branscher jag annars aldrig skulle ha fått nosa på och jag lär mig massor. Jag är också en grym moderator, gör läxorna noga och är på tå, det törs jag faktiskt skryta om. Och jag har roligt på jobbet, även när det är tuffa ämnen. Utmanande och utvecklande.

Just i dag fick jag jobba i Tändstickspalatset, ett stort internationellt försäkringsbolag bjöd in kollegor och samarbetspartners. Jag höll i trådarna och pratade med talare från Google, en mycket miljömedveten äventyrare och en före detta statsminister bland andra.

Fanny Lagerwall roddade smink och hår. Geni!

 

Kram, Titti

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.