Titti Schultz

Barnvakt

 

Hatten av alla föräldrar! Vi var barnvakt till våra alldeles fantastiska gudbarn, Emma och Martin. De är väldigt roliga och väldigt smarta. Och finurliga. Och fulla av energi! Jag och Erik var helt slut när de somnat, så pass att Erik somnade i en soffa till en film han verkligen ville se och jag läste en bok men minns inte ett ord… Så igen, hatten av alla ni föräldrar som gör det här och mer därtill varje dag. Samtidigt som det måste vara väldigt roligt för jag skrattade massor med de här två.

Att ta en bra bild var inga problem!

Deras kärlek till makaroner är gränslös. Emma vägrar ketchup, Martin får inte nog. Grönsaker är inte världens grej men lite gurka gick bra. Notera M:et skrivet med ketchup på Martins makaroner. Kände mig kreativ. Han såg lite imponerad ut. Lite. Under den här middagen hann vi prata massor, om amerikansk ursprungsbefolkning (där fick Emmas lärare i skolan något att bita i i dag tror jag), man får inte rota i någon annans bänk i skolan, vad är en gruffalo, hur bygger man skolor bäst i närområdet (på riktigt), får Floyd leka med ballonger, alla ska dö och i bland dör barn före någon som är vuxen, vi drar alla färger vi kan på engelska och konstaterar att Västerås ligger inte i Norge. Allt detta varvat med att Martin varje minut stämmer av och kollar; får vi kolla på tv?

Jäkla ungar. Det bästa som finns!

Kram,

den ömma gudmodern.

 

 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.