Titti Schultz

Bokmässan is ON!

 

Och det här är utsikten jag vaknar till varje morgon. Och det är det enda lugn dagarna bjuder för Bokmässan i Göteborg är inte ett långsamt nöje utan det går undan. Jag modererar och konferencierer flera seminarium och en prisutdelning. De här dagarna är väldigt roliga!!

Jag kommer väl förberedd…

Hemma…

Den här härliga överraskningen väntade på mitt rum. Tack!

Massor av roliga och spännande människor är här. Ett litet axplock, min kollega Annika Lantz, Anna Benson är här med Blå Kokboken, Jag Guillou signerade sin nya bok till mig och världens bästa IngaLill Mosander är här, grym journalist och recensent.

I går kväll var jag prisutdelare och konferencier när priset Årets Bok 2018 delades ut. En succékväll!! Mer om det kommer.

I dag intervjuar jag brittiska författaren Jojo Moyes (kl 12 om du råkar vara i Göteborg) och ett samtal mellan Simona Ahrnstedt och Sarah Morgan, Romance de Luxe är rubriken (det börjar kl 15). Då åker vi!

 

Kram.

 

 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.