Titti Schultz

Den andra dagen

 

 

Bokmässan tuffar på. I går var min andra dag på mässan och det jobbades en del men jag hann också träffa vänner. Bästa blandningen. Och jag gillar att gå runt och titta på böcker och skulle kunna hålla på med det i timmar!

Hon heter Jojo Moyes och har sålt över 37 miljoner böcker i världen, över 1,2 miljoner böcker har sålts i Sverige. Mest känd är hon för sin bok Livet Efter Dig som också blev en film. Jojo Moyes är också en cool katt!!! Rolig, smart, snabb, generös och hon berättade bland annat att innan hon ska skriva sexscener i sina böcker tar hon gärna en rejäl drink!

Sanna är här!

Snodde den här bilden från Simona Ahrnstedts instagram. Jag ser lite hejsan svejsan ut men vi är glada! Den tredje kvinnan är Sarah Morgan som sålt 17 miljoner böcker… Vi pratade om genren Romance som är stor i världen men som många fortfarande inte fattat och tittar snett på i Sverige. Där brinner Simona för att vidga folks vyer, vi hade väldigt roligt tillsammans.

Är man på Bokmässan kan man hamna i tidningen med Jan Guillou…

Och så en lunch med bästisarna. Sanna och Pärnilla.

Och så dyker min PT Lovisa upp! Jag blev orolig att hon börjat förfölja mig men hon är ju en boksuccé också och de bäckarna har hon pratat om på mässan. Nu blev det lunch.

Mot slutet av dagen börjar det kännas lite så här…

Nu kör jag slutspurt!

 

Kram.

 

 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.