Titti Schultz

Design, formgivning, krims och krams

 

Jag har varit på Formex. Det enda tråkiga med den mässan är att man inte kan handla! Otroligt frustrerande. Men kanske också tur för då hade jag kommit hem med en enorm kronärtskocka i keramik som jag helt förälskad skulle ha köpt på studs och betalat 15 000 kronor för…  Inspirerad blir jag i alla fall. Och förvånad över allt som finns!

Att ljusmanchetter har sin marknad fortfarande, det visste inte jag.

Utbudet av plastväxter kom också som en överraskning!

Här är den, kronärtskockan. Enorm. Lätt 50 cm hög. Det är en kronärtskocka va? Det är Paradisverkstan på Öland som gjort den. Det fanns en mindre, den kostade 8000 kr om jag minns rätt. Också lite dyrt…

Jag älskar papper, pennor och kort. Jag fick inte nog i montrar som den här. Här hade jag också kunnat lägga alldeles för mycket pengar. Men inget fick jag köpa. Frustrationen…

Ett imponerande utbud av djur i porslin.

Vissa fick napp. Jag hade sällskap av den här fina människan, min vän Mathilde. Hon är en jäkel på att göra tårtor och praliner och vi kollade extra mycket på sånt som hon behöver på jobbet, olika förpackningar, små pilliga tänger, formar och annat smått och gott. Som en fisk i tyg.

Den är här nu! Sleven du inte visste att du behövde!!

Petra Lund drejar och valsar sina alster.

Jag stod i montern för påsar i kanske tio minuter, Mathilde kollade förpackningar som också fanns där. På den korta stunden kom två personer förbi ock vill prata om papperspåsar för ”de skulle sluta med plastpåsar”.

Sånt här finns också. Gott. Jättegott. Fast pralinerna var heller inte till salu. Då åkte jag hem.

Kram, Titti

 

 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.