Titti Schultz

Har jag slutat blogga?

 

Nej det har jag inte. Men jag har tagit ett orimligt långt uppehåll och inte ens gett någon förklaring. Så ska det inte gå till i bloggkretsar. Men det blev lite för mycket ett tag och jag valde bort bloggen. Mer eller mindre medvetet fick den stå åt sidan. Jag är så glad för alla som hört av sig på olika sätt för att fråga om jag slutat, jag är så glad att så många vill följa mig även här. Nu bloggar jag igen. Det kommer nog inte att komma inlägg varje dag men ska vi säga varje vecka till att börja med? Som alltid undrar jag vad du är nyfiken på, är det något särskilt så bara säg!

Vad var det som blev så mycket då..? Jag jobbade massor. Började nytt jobb, klev in och började sända Sveriges största aktualitetsprogram i radio, P4 extra. Skandinaviens största till och med. Jag kan en del om radio, det kan jag. Men alla program är olika och P4 Extra är intensivt och brett och jag ville kasta mig in med hull och hår. Som alltid har jag fortsatt med mina moderators och konferenciersuppdrag.

Men som vidrig lök på den jäkla laxen så kom också beskedet man inte vill ha, en av de människor jag älskar mest av alla fick ett cancerbesked. Situationen gör mig ledsen, frustrerad och då och då försiktigt hoppfull men det är en på alla sätt blöt filt som lagt sig över livet. Jag har velat lägga nästan all ledig tid tillsammans med de som jag älskar mest. Så är det fortfarande och så kommer det att vara. Men kanske kanske har en märklig balans infunnit sig. Vi skrattar lite mer igen.

Nu vet du, jag ville verkligen berätta. Förklara. Men jag säger inte mer än så just nu.

Nu ska du få se hur kul jag har på mitt nya jobb, jag träffar alldeles fantastiska människor varje dag. Tänkte bjuda på lite kändisbonanza! Varje dag, nästan, har jag en Dagens Gäst, någon jag pratar lite längre med. Här är några av dem!

Zara Larsson (ja – starstruck!!), Niklas Ekstedt, Lisa Ekdahl, Emilia de Poret och Ebba von Sydow, STOR, Anna Kinberg Batra, Magnus Uggla, Linnea Henriksson, Clara Henry, Tina Nordström, Louise Hoffsten, Özz Nujen, David Batra, Linda Lindorff, Adam Lundgren, Alexander Karim, Patrik Sjöberg, Josefin Johansson, Eva Melander, Frida Hallgren, Erik Jerka Johansson, Eric Saade, Miriam Bryant & NEIKED, Joe Labero, Måns Zelmerlöv, Gustav Fridolin, Loreen, Carl-Jan Granqvist, Sven-Bertil Taube, Peter Jihde, Anne Lundberg och Paul Svensson, Adam Alsing, Brynolf & Ljung, E-Type, Rolf Lassgård, Maria Lundkvist, Bishara Morad – AnnLouise Hanson och Martin Stenmarck, David Hellenius, Simon Sköld, HanaPee, Fredrik Eriksson, Magdalena Graaf, Hampus Nesvold, Sven Melander som fick sällskap av Marie Ljungkvist och Mian Lodalen, Anna Maria Corazza Bildt, Peter Settman, Linn Utbult som vann Hela Sverige Bakar 2018, Janice, JessicaFrej & Adam Alsing & Carl-Jan, Tilde De Paula Eby, Dregen, Misha Billing, Marie & Gustav Mandelmann, min ackreditering till Sveriges Riksdag, Henrik Schyffert, Knut Knutson, Adam Pålsson och så något annat; jag och Jojo Moyes på Bokmässans hemsida och så mixerbordet på jobbet.

Puh, vilket gäng och det är inte ens alla! Varje dag är också fylld av olika aktuella ämnen, jag älskar varje sekund. Vill du vara med så sänder jag 13 till 15. Alltid fyra dagar i veckan men vilka dagar kan variera lite. En helg i månaden t ex. Alltid måndag till onsdag – det kan man i alla fall vara säker på!

 

SÅ! Nu är vi på banan igen.

Bästa!  /Titti

 

 

 

5 Kommentarer

Antligen.Valkommen tillbaka.Aven en gang i veckan blir bra.

Svara

Vad härligt att du är tillbaka! Men tråkigt med sjukdomar… håller tummarna för allt går bra! ✊✊

Svara

Antligen.Valkommen tillbaka.Skriv sa ofta (eller sallan)du vill bara du inte glommer oss.

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.