Titti Schultz

Skickar du…

 

…julkort?

Det här blir kanske inte mitt mest angelägna inlägg… Men jag älskar att skriva och skicka julkort och jag älskar att få julkort. Och födelsedagskort, både skicka och få. Ja, kort i tid och otid faktiskt. Älskar, det låter kanske som ett stort ord i sammanhanget, men så är det. Jag har köper löjliga mängder kort, jag har en stor låda full. När jag väl ska skicka tycker jag att alla är för fina för att skicka… Jag köper oftast korten i England, där har de en mycket sympatisk ”skicka-kort-kultur”. Det finns kort för alla tillfällen. Jag bunkrar!

Nu stuvar jag undan årets skörd av kort, blir så glad för vartenda ett. I år skickade jag färre kort än vanligt, det blev en prioriteringsfråga. Tid med de som är viktigast trumfade kortskrivartid, men nya tag nästa år. Någon gång ska jag visa min kortlåda, det är inte alla som får se den. Mest för att jag tänker att folk kommer att tro att jag är tokig. (På riktigt bryr jag mig väl inte om det!)

 

Bästa!

/Titti

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.