Titti Schultz

Gå på fest

 

Att gå på en välplanerad fest är bland det lyxigaste! Ebba von Sydow kan inget annat än att vara bra så hennes födelsedagsfest var självklart inget undantag. Kolla menyn och placeringskortet. Så många fina, personliga och genomtänkta detaljer. Och alla hennes roliga vänner. Vi samlades hemma hos Ebba och jag hade inneskor, där var det mingel och makalösa tilltugg. Då överraskar Ebba med att det blir en natt på museum, middagen var på Historiska Museet.

Märkligt, men många av kvällens bilder blev lite suddiga…

Garderoben var i trapphuset, det blev en spännande lek att hitta sina kläder. Min kappa gick i väg med fel person men dök plötsligt upp igen. En väldigt kul dans utbröt där i trappan! Många sköna kvinnor.

Kolla skorna! Ebba höll ett fantastiskt tal där vi alla fick en mening eller två. Himla fint. (Och jag är verkligen ledsen för bildkvalitén.)

Jag hade Anitha Clemens till vänster om mig. Det kan man inte klaga på.

Med Camilla och Emma.

 

Vilken kväll Ebba! Tack.

/Titti

 

 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.