Titti Schultz

L O N D O N

 

Mitt londonlängt är ofta starkt, nu längtar jag så mycket att det bara fanns en sakatt göra. Åka. Om tio minuter kliver lyfter planer och det blir en långhelg i den stad jag gillar mest av alla. Tillsammans med min bästis Pärnilla. Du följer som vanligt med på resan om du vill!

Värmer upp med ett par bilder från våra tidigare Londonresor.

Min patner in crime.

 

Here we go!

/T.

 

 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.