Trublond

Jamie Lystra Allt för Sverige

Introducing next Allt för Sverige cast- Jamie Lystra

May I introduce to you our 4th cast member a firecracker as I call her…

No. 4 Jamie Lystra, 31 years old. She is from Michigan close to Grand Rapids area. This is our second girl from this area funny enough. Remember Jessica from season 1? Jamie is the smallest one in the group but the loudest one. This girl wakes up with the most insane positive bubbly happy energy everyday. She is so charismatic and outgoing…she is one of these people you will remember from episode one when it is a mess of 11 different people. She has a funny smart son that is 5 years old. She works as an executive assistant in a software development company. She is a total extrovert and can make a brick wall talk back to her. She is also a very emotional caring lovely person on top of it… there is nothing you cant love about this girl!

Jamie Lystra

Vi har en tjej med i år som jag kallar för våran lilla kulspruta…

Nr 4. Jamie Lystra, 31 år gammal från Michigan runt Grand Rapids området. Detta är andra tjejen vi hittat i detta område. Kommer ni i håg Jessica från säsong 1? Hon har en rolig son som är 5 år gammal och jobbar som assistent för chefen på ett software företag. Jamie är våran kortaste lilla tjej men den mest högljudda. Hon verkligen hörs och syns, hon är en sådan typ av tjej som vaknar sprudlande glad med jordens energi. Hon är extremt karismatisk och utåt riktad. Hon är en typisk extrovert som skulle kunna få en tegelvägg prata tillbaka med henne. Hon är också en väldigt djup emotionell tjej som verkligen bryr sig om andra… hon har ett riktigt hjärta av guld. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.