Vavawoom

Q & A – Ask our expert Marita about health

På senare år har vi sett att hälsan kommit mer och mer i fokus. Och en av de största trenderna på senare tid är att äta “superfoods” och att “juica”. Matmedvetenhet ses mer och mer som en självklarhet nu år 2014. Vavawooms bloggare Marita Karlson är väldigt insatt i hälsa och välmående. Hon är just nu aktuell med boken “Hälsokick!”. Och nu vill vi passa på att ge er läsare chansen att ställa frågor till Marita om allt om hälsa, body & mind, juicer, smoothies, hälsotrender och så vidare.

Undrar du vad du ska äta för att få mer energi, vad som är bra ett bra alternativ till nattmackan, hur man gör en acai bowl, om hur du kan använda kokosolja för att få bukt med div hud-problem, vilka ställen du kan hitta bästa juicen på – vilken juice som är bäst. Kör på! Du frågar och Marita svarar.

Vi kommer samla alla frågor och svaren publiceras nästa lördag. Lämna din fråga i kommentarsfältet, eller maila på [email protected]

In recent years, we´ve seen that health comes more and more into focus. And one of the biggest trends in recent times is to eat “superfoods” and to”juice”. Food awareness is seen more and more as a matter of course now in 2014. Vavawooms blogger Marita Karlson is our own expert in health and wellbeing.And she´s currently out with her new book “Health Kick”. And now we would like to give you our readers the chance to ask questions to Marita about everything on health, body & mind, juices, smoothies, health trends and so on.

Wondering what to eat to get more energy, what is a good option to late-night snack, how to make an acai bowl, about how you can use coconut oil to overcome skin-problems, which are the best places to go and get your juice. You ask, and Marita responds.

We will collect all questions, and answers will be published next Saturday. Leave your question in the comments section, or email at [email protected]

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.