Vavawoom

the isabell blankens skor vavawoom

Last chance today – Win exclusive shoes!

Tävlingen är avslutad, och de två lyckliga vinnarna är Jenny Lunden & Elin Lindström. Nu har DU chansen att vinna den snygga skon The Isabell från Blankens! Vi är otroligt glada över att ha möjligheten att lotta ut två par skor (värde á 1195 sek) från detta coola märke!

Skorna är inte bara snygga. De är också tillverkade för hand i italienskt kalvläder av skickliga hantverkare, på en miljövänligt tillverkad lädersula. Skorna tillverkas i en av Europas mest prestigefulla skofabriker i Kroatien – fabriken är i skolegendaren och filantropen Batas arv.

Bakom sko-märket Blankens ligger journalisten, bloggaren och stylisten Cecilia Blankens, och Magnus Ericson från skomärket Kavat.

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att svara på frågan nedan, samt motivera varför just du ska vinna ett par av dessa snygga skor. Maila in ditt svar på [email protected] och glöm inte bort att uppge din skostorlek och adress. Sista dag att tävla är den 7e september. En jury från vavawoom utser bästa motivering, och juryns beslut går inte att överklaga.

Vad kallas materialet i den här skon?

  • 1. Siden
  • x. Mocka
  • 2. Satin

Vill du se mer snygga skor från Blankens, klicka här. Där kan du också beställa skor ur webshopen.

 

the isabell blankens skor vavawoom

Now YOU have the chance to win these sleek shoes “The Isabell” from Blankens! We are incredibly excited to have the opportunity to give away two pairs of shoes (a value of SEK1195 ) from this cool brand!

The shoes are not only stylish, they are also handmade by skilled craftsmen in Italian calf leather, on an environmentally friendly manufactured leather sole. The shoes are manufactured in one of Europe’s most prestigious shoe factories in Croatia – the factory is in legendary shoemaker and philanthropist Batas heritage.

Behind the shoe brand Blankens is journalist, blogger and stylist Cecilia Blankens, and Magnus Ericson from the shoe brand Kavat.

All you need to do to compete is to answer the question below, and explain why you should win a pair of these stylish shoes. Mail your answers to [email protected]  and do not forget to state your shoe size and your address. Last day to enter the contest September 7th. A jury from Vavawoom will decide which motivation is the best, and the jury´s decision can not be appealed.

What is the material in this shoe called?

  • 1. Silk
  • x. Suede 
  • 2. Satin

Want to see more stylish shoes from Blankens, click here. There you can also order shoes from the webshop.

Blankens was founded in Sweden in 2014 with one simple mission: to produce really, really – we mean really – good shoes. Imagine the difference between taking your almost 10,000 daily steps in footwear that makes your feet cry with pain (and possibly stinky sweat), and letting your walkers rest in a comfy little nest of fine leather and crafted soles. One is a not so pleasant day, the other is a day with a content feeling that can take you anywhere you want. And you know it.

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.