Vavawoom

Vinn klippkort på Altromondoyoga i Stockholm

Vinnaren är utsedd och meddelad via e-post. Vi kan tyvärr inte avslöja namnet då det är en present till en nybliven mamma. Hennes man skrev ett fint rim. Grattis!

Den 20 november öppnar yogalärare och Vavawooms bloggare Jennie Liljefors Altromondo Yoga Studio på Grev Turegatan 18 i Stockholm. Utöver yoga kommer det att finnas en välsorterad rawfoodbar samt en butik med produkter för kropp och själ. På studion kommer det att finnas ett flertal andra erfarna yogalärare. Studion kommer även att vara en scen för workshops, utbildningar, gästlärare och event.

”Altromondo” betyder ”en annan värld” på Italienska och symboliserar att mötet med yoga innebär just det. På Altromondo Yoga Studio kommer man kunna släppa dagens brus och stress, få lugn, ro och stimulans.

Nu har du chansen att tävla om ett klippkort, värde 1200 kr. Det enda du behöver göra är att motivera varför du vill vinna. Maila din motivering till: [email protected] . Tävlingen pågår till den 2 november 2014. Lycka till!

Jennie_position_1-768x1152

In english

On November 20 opens yoga teacher and blogger Jennie Liljefors Altromondo Yoga Studio at Grev Turegatan 18 in Stockholm. In addition to yoga, there will be a well stocked rawfoodbar and a shop with products for body and soul. At the studio, there will be numerous other experienced yoga teacher. The studio will also be a venue for workshops, trainings, guest teachers and events.
Now is your chance to compete for a discount card, value SEK 1200. All you need to do is to explain why you want to win. Mail your motivation to: [email protected] . The competition runs until 24 October 2014 Good luck!

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.