Vavawoom

Dagens blogg/ Blog of the day – Trublond

I veckan har vi haft glädjen att presentera nya bloggen Trublond här på Vavawoom. Bakom den hittar vi Sofia Eng – en f.d. gym-instruktör, make-up artist, Hollywood-skådis och TV-reporter. Numera driver Sofia eget under namnet Trublond Productions, hon jobbar där som casting-director för några av Europas mest populära TV-program. I bloggen kommer du få ta del av henne humoristiska vardag med inslag av galenskap.

Vem är du? Beskriv dig själv med fem ord.                                                                                                             Passionerad, lojal, humoristisk, analyserande och omtänksam.

Var i livet är du?
Har haft många förändringar i mitt liv sista året. Jag köpte mej en lägenhet för ett år sedan och startade eget vid årsskiftet. Två stora saker som representerar mognad, att våga ta steget till att bli vuxen i mina ögon. Jag har levt som en ”gypsy” senaste tjugo åren då jag flängt mellan Stockholm, New York, Los Angeles och Barcelona.

Jag har bytt pojkvänner lika ofta som jag bytt trosor i stort sett. Hahaha! Oh no did I just say that? Hoppla, nu skäms nog min mamma.

Jaa ni fattar nog vad jag menar. Jag har packat ihop mina saker och skickat dom kors och tvärs över jordklotet, så detta var en big deal för mig. Att bestämma sig för att köra eget var läskigt – tänk om man inte får jobb? Det är alltid en trygghet att vara fastställd, och kamma in en säkrad månadslön varje månad. Men med eget kommer ju också friheten att kunna ta ledigt när man vill och kunna välja sina projekt. Är man anställd i USA får du tio dagars betald semester.

Ditt bästa livsnjutartips?
Film… gå på bio och drömma mig iväg in i en annan värld. Bli rörd, få skratta, gråta, bli betagen, bli förälskad, bli arg – ja, alla dom olika känslorna man upplever när man ser en fantastisk film.

Vad är bäst med staden du bor i?
Vädret!!!!! Det är nästan alltid soligt med blå himmel, och sällan för varmt eller för kallt. Sedan gillar jag att entertainment-branschen finns här. Det är ju det som inspirerat mig, och det jag levt för sista tjugo åren.

Vad kommer vi att få läsa om på din blogg?
Du kommer få ta del av mitt smått galna liv. Mina tjugo år som ”gypsy” har jag tänkt skriva en ”juicy” bok om en dag. Finns mycket tokigt och intressant som hänt. Jag hoppas att jag har mera spännande tokigheter att dela med mej framöver också. Alltid händer det något knasigt. Men några saker jag kan garantera, är att jag är tokig i mina udda djur, jag är hypokondriker vilket håller dom flesta underhållna. Jag kör en ”holistic approach” i mitt liv. Jag kommer dela med mej mycket tips om hur man åldras bra inifrån ut.
Tyvärr har jag har alltid varit lite väl utseendefixerad men i dagsläget är det viktigare för mej att åldras bättre på insidan. Jag tänker bli hundrafyra år, och då vill jag kunna leva till dess som frisk, piffig och glad. Och kunna röra på mig utan krämpor.
Jag är också en riktig filmbuff. Jag ser oftast flera filmer i veckan, så jag kommer dela med mig om det. Eftersom jag är singel så kommer jag springa ute mycket på stan, och förhoppningsvis hamna på några fantastiska och glassiga Hollywood-fester. Sist men inte minst så har jag ju ett väldigt roligt jobb då jag hittar tokiga roliga typer för TV program som många av er kanske följer.

Läs Sofias blogg Trublond här!

sofia eng vavawoom trublond

This week we have had the pleasure of welcoming the blog Trublond to Vavawoom – behind it we find Sofia Eng. She´s an x gym-instructor, make up artist, Hollywood actress, TV reporter and nowadays she is a Reality-TV casting director for some of Europe’s most popular TV shows. She has her own business under the name “Trublond Productions”. She lives in LA, and she will invite you in to take part of her humorous daily life with craziness.

Who are you? Describe yourself in five words.
Passionate, loyal, humorous, analytical and considerateful.

Where in life are you?
I had lots of changes in my life the past year. I bought myself an apartment a year ago and started my own company. In my eyes that is two major things that represent maturity, a step closer to becoming an adult. I have lived like an uncommitted “gypsy ” the past twenty years. I have moved around in between Stockholm, New York, Los Angeles and Barcelona. Changed boyfriends as often as I´ve changed my underwear pretty much. Haha… Oh no did I just say that? Oboy now I embarrassed my mom. You get the picture! I ‘ve unpacked my things and sent them crisscross the globe so this was a big deal for me. To make the decision to work for myself was scary, what if you don’t get hired? There´s lots of comfort being a fulltime employee with a monthly income. But to work for yourself also gives you the freedom to take off time when ever you need to. And to choose what ever projects you want to do. In the US we have only about ten days paid vacation.

Your best advice on how to enjoy life?
Movies … to go to the movies and be swept away into another made up world. Be moved, laugh, cry, be charmed, fall in love, and get angry. The different emotions one experiences when seeing a great movie.

What is best about the city you live in?
The weather!!!!! It´s almost sunny with blue skies all the time, and rarely too hot or too cold. Since I am in the entertainment industry, the mecca is here in LA. That’s what’s inspires me and what I lived for the last twenty years.

What will we get to read about on your blog?
You will take part of my somewhat crazy life. One day I will make a “juicy” book about my life as a ” gypsy “. I lived through lots of crazy shit. I hope I can still offer you readers some crazy fun in the future too. I hope to give you lots of humor. You will read about my odd pets, or laugh when I have a hypochondriac outbreak and think that I am dying, this keeps most of my close people entertained. I take a ” holistic approach” in my life. I will share with you lots of tips on how to age well from the inside out. I have always been pretty shallow, unfortunately. But these days the inside is more important than the outside. I am planning to become 104 and be very hip, hot and healthy. I will share my film experiences. Since I am single, I will hopefully go out a lot. Hopefully some amazing flashy Hollywood parties. Last but not least, I have of a very fun job where I cast very interesting people for reality shows. You might already be fans to some of them…

Read Sofias blog Trublond here!

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.