Vavawoom

Q & A With Our Very Own PT – Tanja

Tanja är Personal Trainer i Los Angeles och jobbar dagligen med att hålla folk i Tinseltown vältränade, snygga och hälsosamma. Nu har du chansen att fråga Tanja om precis vad du vill – hur får jag en fastare bak, hur kan min mage bli lite plattare eller kommer jag någonsin att bli av med de där extra kilona – och i så fall hur?

Frågan är fri! Maila oss på [email protected] och du kommer att få svar.

Tanja is a personal trainer in Los Angeles and her daily mission is to make sure her clients stay fit and healthy. Now here’s your opportunity to ask her about anything you’d like – how can I get that firm butt I want, and how can I make my stomach a little slimmer, or will I ever lose those extra couple of pounds I’m dragging around – and how?

Ask away! Email us at [email protected] and you will get your answers.

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.